osia47 Napisano 25 października 2008 Udostępnij Napisano 25 października 2008 Witam wszystkich... Mam mały problem potrzebuje dobrać wzmaczniacz lub końcówkę mocy aby bez problemu mógł napędzić Altusy 140 oraz Subwoofer (ogromny wielkoście 4altusów) o mocy RMS 400Watt. a niemam zbyt dużo kasy na ten cel myślełem nad Sharp sx-8800 lecz niewiem czy to dobry pomysł. prosze o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 25 października 2008 Udostępnij Napisano 25 października 2008 Witam, napisz proszę dokładniej co to za sub, altusy to para ? tak ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osia47 Napisano 26 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 października 2008 Tak mam dwa Altusy 140 a sub. to Paka własnej konstrukcji oparta na Wzorach o poj. 186L zbudowana z Płyty wiórowej 25mm oraz głośniku 15'' czyli 38cm i mocy RMS 400watt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osia47 Napisano 3 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2009 znalazłem okazyjnie końcówke mocy NEXT MA900 z której jestem mardzo zadowolony... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts