Piotr Sonido Napisano 28 października 2022 Napisano 28 października 2022 Nie wiem. Nie jestem specjalistą od Yaqina. Pytanie co chcesz zmienić i dlaczego? łatwiej Ci będzie w domu sprawdzić elektronikę, od tego zacznij. Piotr Odpisz, cytując
Ronald Napisano 28 października 2022 Napisano 28 października 2022 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Pytanie co chcesz zmienić i dlaczego? To jest pytanie w sedno. Czasami człowiek a przynajmniej ja sam nie wie czego chce. Chyba zobaczyć co jest dalej, czy można lepiej ciekawiej? Trochę przewalilem klocków ale nie w cenią tych po 20000 zł i jakoś wracałem do vienny. Chyba szukam cyknieć, zejść i szybkości narastania i gaszenia dźwięku. Pewnie i w akjstyce pokoju jest do zrobienia to i owo To tak samo czasem bywa jak z wymianą Passata na Mondeo. I tym i tym dojechałem. Zawsze na czas. Może Mondeo wygodniej i taniej. Ale niewiele. Poczekam aż minie Audio Show pył opadnie i wypozyczę gdzieś tego Yaqina. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 31 października 2022 Napisano 31 października 2022 No i ja to rozumiem. Z tym że to forum ci nie pomoże. Musisz sam zaczać odsłuchiwać i zobaczyć czy zmiana idzie w dobra stronę. Może być tak że słuchany system będzie w tej samej klasie / cenie. Ale coś da od siebie innego że akurat wyjątkowo ci się spodoba. Piotr 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts