slawek Napisano 2 listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 listopada 2008 Witam wszystkich i prosze o pomoc jaka karte muzyczna polecacie do laptopa zeby poprawic jakosc dzieku. Bedzie uzywana w systemie stereo. Cena do 300 zlych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
space Napisano 3 listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 listopada 2008 Creative Xfi na USB. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek Napisano 3 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2008 Z tego co wyczytalem to chyba to o co mi chodzilo ciekawe tylko jak sie sprawuje ? http://pl.europe.creative.com/shop/product...d=true&nav= znalazlem na pewnej aukcji ta karte i moze uda sie wyrwac ja troche taniej.Jeszcze interesowalo by mnie to http://allegro.pl/item468077991_okazja_now...i_wireless.html moze troche mniej kabelkow by sie zrobilo a chyba jakosc nie odbiegala by duzo od karty wyzej wymienionej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BAGIENNIK Napisano 16 listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 listopada 2008 NUMARK DJio :> Naprawde fajna niedroga karta :> Gram z niej imprezy ;]http://www.numark.com/djioCreative to zabawkowe śmieci :> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek Napisano 16 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2008 ktos mial do czynienia z tymi kartkami ?? chodzi glownie o stereo i o podwyzszenei jakosci mp3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BAGIENNIK Napisano 17 listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 listopada 2008 Żaden porządny producent kart nie ośmieszał by się żadnym "podwyższaniem jakości mp3", to jakaś bzdura totalna :> Karta którą polecam jest stworzona do programów typu "Traktor DJ Studio 3.0" więc szczególnie do mp3 własnie :> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek Napisano 17 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2008 Wydaje mi sie ze zle sformulowalem poprzednia wypowiedz chodzilo mi o poprawe jakosci dzwieku z laptopa bo jak wiadomo karta zintegrowana napewno nie jest najlepsza opcja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BAGIENNIK Napisano 17 listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 listopada 2008 Myślę że bedziesz zachwycony róznicą ... najprościej bedzie to sprawdzić przed zakupem w sklepie jakimś :> A do czego to bedzie podpiete ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek Napisano 17 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2008 Dzwiek ma przeniesc sie za pomoca kabelka prolink ( jack - 2RCA ) do wzmacniacza yamaha ax-396 a stad do kolumn ale narazie nie sa one warte uwagi lecz planuje zakup monitorkow w cenie do 1500 zl. Wiec wydaje mi sie ze zakup takiej karty bedzie mial sens bo nie wszystkiego slucham z cd. Dziekuje za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts