mpawel5 Napisano 12 października 2019 Udostępnij Napisano 12 października 2019 (edytowany) Witam. Mam apke tidal na telefonie, przesyłam sygnał na chromecast w w swoim CXN v2. 0. Wszystko działało, a teraz laczy, laczy i nie chce połączyć. Na streamerze mam napis chromecast casting... Z innych apek chromecast działa, także to nie wina CXN-a. Coś, ktoś miał podobnego? Edytowano 12 października 2019 przez mpawel5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 13 października 2019 Udostępnij Napisano 13 października 2019 A próbowałeś coś zrestartować, konfigurować od nowa? Używasz Cambridge Connect? A może zerknąć jak to Chromecast w Google Home co jest grane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam17 Napisano 13 października 2019 Udostępnij Napisano 13 października 2019 Witam, mam to samo, apka Tidal jest walnięta 2.16.0.959.25,na tablecie mam zainstalowaną 2.15.0.949.4 ,wszystko działa jak należy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 13 października 2019 Udostępnij Napisano 13 października 2019 U mnie 2.7.14 Build 2146 i z Chromecastem działa. Wersja na iOS Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpawel5 Napisano 13 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 października 2019 3 godziny temu, adam17 napisał: Witam, mam to samo, apka Tidal jest walnięta 2.16.0.959.25,na tablecie mam zainstalowaną 2.15.0.949.4 ,wszystko działa jak należy. Czyli trzeba czekać na aktualizację. Dzięki bardzo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 13 października 2019 Udostępnij Napisano 13 października 2019 A na tego CXN’a nie ma aktualizacji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpawel5 Napisano 14 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2019 14 godzin temu, Inferno napisał: A na tego CXN’a nie ma aktualizacji? Była niedawno, ale po niej działało wszystko cacy. Potem była aktualizacja tidala i po niej padło. Chromecast działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
color13PL Napisano 21 listopada 2019 Udostępnij Napisano 21 listopada 2019 witam, Podczepię się pod temat. U mnie przesyłanie muzyki z telefonu do nada c338 działa tylko przez google home (prześlij dżwięk czy jakoś tak), zaś przez button "chromecast" nie działa ani z tidala ani z soundclouda ani z pulsara. Przesyłanie z tych samych aplikacji przez button chromecast na TV działa za każdym razem. Jakiś miesiąc temu dotyczyło to tylko tidala, teraz żadna z tych aplikacji nie przesyła dzwięku na wzmacniacz. Upierdliwe to trochę za każdym razem wchodzenie w google home na telefonie. Przez button w aplikacji jest wygodniej. Ktoś może rozgryzał taki temat? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts