oliho #1 Napisano 6 listopada 2008 Witam! Jakiś czas temu kupiłem zestaw kina domowego onkyo 304/404 + kolumny maudioJestem naprawdę zadowolony z tego zestawu jednak nadarzyała się okazja kupić " za grosze" praktycznie nowy subwoofer firmy mAudio , więc go kupiłem ...Mój problem jednak rozpoczyna się wraz z próbą podłączenia go .Z tyłu amlitunera jest tylko jedno wyjście na woofer ,natomiast w woferze są dwa- podpisane R i L (prawo ,lewo) jak to podłączyc ,żeby nie schrzanić tematu ?Jakiś kabel sumujący oba kanały czy jak ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BAGIENNIK #2 Napisano 16 listopada 2008 W KD do suba dostarczany jest sygnał mono pojedynczym kablem chinch, wystarczy go wpiąć obojętnie do L czy R , dla takich którym jednak ten fakt że są dwa wejscia spać nie daje wymyślono taki kabel " Y " który sie rozdwaja i z pojedynczego wyjscia wychodzisz a wpinasz do L i R i jest mega optymalnie ;> Poza tym chyba wystarczy odrobina odwagi i otwarcie instrukcji do suba w której na pewno jest informacja jak go podłaczyć do amplitunera KD ;> Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliho #3 Napisano 16 listopada 2008 Cytat W KD do suba dostarczany jest sygnał mono pojedynczym kablem chinch, wystarczy go wpiąć obojętnie do L czy R , dla takich którym jednak ten fakt że są dwa wejscia spać nie daje wymyślono taki kabel " Y " który sie rozdwaja i z pojedynczego wyjscia wychodzisz a wpinasz do L i R i jest mega optymalnie ;> Poza tym chyba wystarczy odrobina odwagi i otwarcie instrukcji do suba w której na pewno jest informacja jak go podłaczyć do amplitunera KD ;> Jakoś uporałem się z tym tematem...sam zrobiłem ten kabel "Y" bo podłączenie pojedynczego chinch'a do R lub L niedawało prawie żadnego rezultatu !A co do instrukcji ...hmmm-składanie kina domowego rozpocząłem własnie od wnikliwego przeczytania tejże ...podobnie było z instrukcją do suba - jak będe miał czas to wrzuce scan tejże i sam będziesz się mógł przekonac ,że jednak wszystkiego się w instrukcji obsłgi nie znajdzie ...a wogóle to dzięki za odpowiedź!pozdrawiam! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach