Tutu Napisano 7 listopada 2008 Napisano 7 listopada 2008 WitamMam pytanie bo nie moge znalezc niczego na forum. Jaki byscie polecali kabel do podlaczenia subwoofera(z zestawu JBL SCS 178) z amplitunerem(yamaha 663) Potrzebuje kabelek coaxialny 3 metrowy. Aktualnie sprzecik gra na pozyczonym 2,5 m nie wiadomej firmy i brakuje mi tego 0,5m zeby umiescic suba tam gdzie jego miejsce Na allegro nie moge znalezc nic wmiare rozsadnego w takiej długosci. W sklepie Avdesign polecili mi QED z seri ONE za 99zł (tylko od dwoch tyg. go zamawiaja i do dzisiaj nie dotarł) Na stanie jest z tej samej firmy wyzszy model za 240zł ale to juz troche dla mnie za drogo(chyba ,ze faktycznie bedzie mocno odczuwalna roznica wiec moze warto dopłacic ?) . Jezeli macie jakies pomysł co kupic i przedewszystkim gdzie to byłbym bardzo wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Tutu Napisano 7 listopada 2008 Autor Napisano 7 listopada 2008 Odrazu jeszcze drugie pytanko - wiem ,ze to nie w tej kategori powiniem pytac ale nie chcem zasmiecac formu nowymi tematami. Podlaczyłem Pc pod amplituner(kabelkiem cyfrowym SPDIF /RCA ) Pod PC jest podpiety pod wyjscie cyfrowe a pod amplitunerek pod wejscie coaxial. Wszystko niby ładnie gra ale w stereo :/ Proby grzebania w sterownikach (orginalne od Sound blastera / Kx projekt ) nie przynosza skutku, tak samo rozne ustawienia w ampli. Jakies pomysł co to moze byc ? Odpisz, cytując
Tutu Napisano 7 listopada 2008 Autor Napisano 7 listopada 2008 Drugie pytanie nie aktualne - wystarczyło odznaczyc kodowanie w karcie muzycznej Odpisz, cytując
Recommended Posts