Cacara Napisano 24 października 2019 Udostępnij Napisano 24 października 2019 Witam. Szukam słuchawek do muzyki o mocniejszym brzmieniu rock, rap czasami elektroniczna. Macie jakieś pomysły? Budżet 300-350zł max. Wcześniej miałem Reloop SHP - 1 ale coś się stało z jedną słuchawką bo nie działa wcale, a po za tym nie jestem z nich zadowolony są dosyć ciche, mam wrażenie że brakuje bassu i charakteru brzmienia w dodatku są też strasznie awaryjne. Będę wdzięczny za propozycję. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 24 października 2019 Udostępnij Napisano 24 października 2019 Posłuchaj HyperX Cloud Alpha. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cacara Napisano 25 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2019 Wydaje mi się że jeżeli chodzi o strikte muzykę to można za 300 zł mieć coś lepszego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 października 2019 Udostępnij Napisano 25 października 2019 (edytowany) Też tak myślę. Np. SnaB Euphony AF-100. Tyle że to to samo co Reloop SHP-1. A przecież chodziło o więcej basu. Creative Aurvana Live 2 grają bardzo dobrze, ale nie można ich rzucać jak popadnie, bo nie są zbyt wytrzymałe. Raz widziałem za 349 zł SoundMagic HP151, tyle że te również nie należą do bardzo wytrzymałych. Edytowano 25 października 2019 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cacara Napisano 25 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2019 A co myślicie o Sennheiser HD 4.40 BT albo jakichś słuchawkach z tej serii? Wiem ten model jest bezprzewodowy ale podalem go tylko jako przykład z tego co mi wiadomo są podobne przewodowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 października 2019 Udostępnij Napisano 25 października 2019 Jako bezprzewodowe wypadają dobrze w tej cenie, jednak sporo gorzej od wymienionych wszystkich wcześniej słuchawek przewodowych. To nie ten poziom. Choć sporo może zależeć od tego co ktoś lubi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cacara Napisano 25 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2019 Jasne, rozumiem. Poczekam jeszcze na parę propozycji przewodowych, chciałbym mieć chociaż z 4-5 możliwości żeby mieć w czym wybierać. Dzięki MobyDick i jak masz jeszcze jakieś propozycje to będę wdzięczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 października 2019 Udostępnij Napisano 25 października 2019 Trochę tańsze lecz dobrze oceniane są ISK HD9999 > Również fajną opcją są moim zdaniem Takstar PRO82. Bardzo wygodne i z regulacja ilości basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 października 2019 Udostępnij Napisano 27 października 2019 Edifier H880 ma bardzo dobrą recenzję. Na Amazon.de są wyraźnie taniej niż w naszych sklepach internetowych. Ponoć dobre słuchawki z mocnym i dobrym basem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cacara Napisano 28 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2019 Dzięki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cacara Napisano 28 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2019 Trochę drogo ogólnie wychodzi 530 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cacara Napisano 28 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2019 Póki co najbardziej skłaniam się ku Takstar PRO82 Audio-Technica ATH-AR3iS a co myślisz o tych? https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-ar3is.html https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/ath-sr5-czarny.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cacara Napisano 28 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2019 (edytowany) https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/koss-pro-dj-100.html https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/pro4aat.html Edytowano 28 października 2019 przez Cacara Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts