Rafdio Napisano 4 listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 listopada 2019 Które z tych zestawów, są według was najlepsze do 200 zł? Podajcie argumenty za nimi przemawiające. Będą głównie służyły do słuchania muzyki, oraz audiobooków w autobusie. Słuchawki mające jacka będą podłączone do transmiter bluetooth Baseus BA02. Zależy mi na jak największej detaliczności, analityczności, neutralności, rozdzielczości, separacji, jak jest to możliwe w tym budżecie. Słuchawki: - Audictus Adrenaline 2.0 - Creative Outlier Sports - Soundmagic E10c - Snab Overtone EP-101M. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafdio Napisano 4 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2019 Odpadają używki i zamawianie w Chinach. Co sądzisz o sprzęcie który podałem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafdio Napisano 4 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2019 Nie posiadają futerału, na czym mi zależy, poza tym nie mam na nie pieniędzy. Miałeś te słuchawki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafdio Napisano 4 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2019 O które słuchawki chodzi ci w tym momencie? 1 godzinę temu, Janusz Duryn napisał: Miałem obie wersje, z pilotem i bez pilota. Porównywałem je łeb w łeb. Zostawiłem sobie wersję z pilotem bo ma więcej basu i gra mniej detalicznie. Wersja z plusem gra właśnie równym pasmem, bez podbitego basu i dla mnie było trochę za dużo wysokich. Jeżeli chodzi ci o DIRAC to te słuchawki kompletnie mnie nie interesują. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafdio Napisano 4 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2019 Jak długo miałeś Soundmagic E10c i Snab Overtone EP-101M, jak się sprawowały, jaki miały dźwięk? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 4 listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 listopada 2019 Snab Overtone EP-101M to bardzo fajne słuchawki. Nie są jednak zbyt neutralne, bo skraje pasma są w nich wyraźnie podbite. Mam je. Są dobrze wykonane i dobrze wyposażone, bo jest do nich etui i dają do 2 pary ponadstandardowych tipsów poza 3-ema parami zwykłych silikonowych. Jest na nie promocja w x-kom w gorącym strzale po 89 zł. Taniej nowych nie kupisz. W Chinach da się kupić lepsze słuchawki w podobnej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafdio Napisano 7 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 listopada 2019 Dnia 4.11.2019 o 22:26, Janusz Duryn napisał: Obie pary grają jak dla mnie ogólnie słabo. Co sprawia, że według ciebie grają słabo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts