Gface Napisano 11 listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 listopada 2019 Dzień dobry, Jako nowy użytkownik chcialbym się przywitać. Krzysiek z Tarnowa😁 Od pewnego czasu przeglądam fora i sklepy ze sprzetem audio. Za pierwszym razem zastanawiałem się nad kinem domowym, jednak przeszło mi po przeczytaniu jednego z tematów(nie warto kupować taniego dla średnich efektów). A więc.. Budżet: 2000÷3000 zl Raczej nowy sprzęt, licze na wyprzedaże w grudniu, ale czy sie nie przelicze to nie wiem Pokoj: 16m2, podloga=parkiet, sufit=kasetony, mieszkanie w bloku z wielkiej płyty. Podłączenie: TV sony 55XG8596, w przyszłości może konsola, Odtwarzanie: sport, filmy, muzyka z youtuba, jakies radio internetowe, wszystko z umiarem żeby mnie sąsiedzi minimalnie lubieli 😎 Sprzęt: czyli wzmaciacz i dwa głośniki... prosta sprawa 😂 W załączniku poglądowy rysunek z painta. Pozdrawiam ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 listopada 2019 Nie ten dział. Stereo się kłania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gface Napisano 11 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2019 Dzięki.Tak mi się zdawało, że coś źle zrobiłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts