Biggie Napisano 12 listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 Na wstępie przywitam wszystko, ponieważ jestem tu nowy Chciałbym zakupić wzmacniacz i 2 kolumny (jakiekolwiek byle nie podłogowe ). Kolumny max. 100W jedna, wzmacniacz oczywiście odpowiedni do takich kolumn. Interesuje mnie tylko sprzęt używany. 600 zł to max ile mogę wydać na taki zestawik. Co polecacie?EDITMuzyka jakiej słucham to rap, reggae i Kazik Od czasu do czasu troszkę D'n'B Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BAGIENNIK Napisano 16 listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 listopada 2008 Za 600zł to kup lepiej świetną Micro LG FA 162, To najlepsze co można kupić za tą kase a jest naprawde rewelacyjne, zdobyło nawet nagrode EISA ;> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 21 listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 listopada 2008 a nie lepiej poczekac miesiac miec 1000zl? i kupic uzywany wzmak stereo + jakies monitory? zagra lepiej niz miniwieza LG z pianocraftem na czele Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts