Akwilian Szubert Napisano 22 listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 Witam, zakupiłem Marshalle Major 3 BT - jakość dźwięku była dla mnie ok (może trochę za mało mięsistego dołu miały). Jednak po 30 minutach słuchania - odpadały mi uszy. Nie dość że było czuć że jedna strona się nagrzewa, to ogólnie były strasznie ciasne Co do wyglądu - to były w 100% w moim guście - idealne wręcz. Czy znacie modele do 450zł które stylowo są podobne do Marshalli - jednak mają lepszy dół i nie są tak "ciasne" ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 Stylowo to chyba nic nie będzie podobne do tych Marshalli. No chyba ze inne Marshalle. Jeśli chodzi o wygodę, to dłużej można wytrzymać w słuchawkach wokółusznych. Myślę ze znacznie lepsze były ty takie Audio-Technica ATH-ANC700BT . Sądzę że mogą się szybko sprzedać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 https://www.audiofanatyk.pl/recenzja-audio-technica-ath-anc700bt/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akwilian Szubert Napisano 22 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 52 minuty temu, MobyDick napisał: Stylowo to chyba nic nie będzie podobne do tych Marshalli. No chyba ze inne Marshalle. Jeśli chodzi o wygodę, to dłużej można wytrzymać w słuchawkach wokółusznych. Myślę ze znacznie lepsze były ty takie Audio-Technica ATH-ANC700BT . Sądzę że mogą się szybko sprzedać. A miałeś kiedyś styczność z Marshallami MID ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 Nie, ale myślę ze będą w podobnym stopniu niewygodne na dłuższa metę. Słuchawki nauszne po to aby mogły przenosić nisko schodzący i mocny bas, muszą mocno naciskać na uszy. Bez tego będzie problem ze szczelnością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts