Bobitus Napisano 24 listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 listopada 2019 Witam, planuję kupić w niedalekiej przyszłości pierwsze kolumny i wzmacniacz. Wzmacniacz: myślałem nad używanym denonem pma-980r, otwarty jestem na inne wzmacniacze. Kolumny: rozważam nad nowymi klipsch r-620f albo używanymi B&W 683. Pokój coś koło 13 metrów kw. Zastosowanie muzyka, filmy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 (edytowany) 1. Maksymalny budżet na wszystko? 2. Muzyka jakiej słuchasz? 3. Jaki lubisz dźwięk? 4. Źródło? Np. Pliki (chromecast audio), otrwarzacz cd, gramofon, radio? Rozważ klasyczny czysty wzmacniacz bez bajerów + dac + kolumny głośnikowe + chromecast audio. To taki podstawowy system u mnie w domu. Najlepiej wszystko używane. 😁 Pozdrawiam Edytowano 25 listopada 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobitus Napisano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 1. Okolo 700 euro ~2800zl 2.hip-hop 3. Bass, czysty dźwięk 4. Pc, odtwarzacz zakupie w przyszłości bo parę płytek jest Plus wzmacniacz na pewno używany A te klipschy 309 euro sztuka także fajna cena się wydaje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Czyli szukamy czegoś w Niemczech? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobitus Napisano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Dokładnie to w Holandii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek001 Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 10 godzin temu, Bobitus napisał: Witam, planuję kupić w niedalekiej przyszłości pierwsze kolumny i wzmacniacz. Wzmacniacz: myślałem nad używanym denonem pma-980r, otwarty jestem na inne wzmacniacze. Kolumny: rozważam nad nowymi klipsch r-620f albo używanymi B&W 683. Pokój coś koło 13 metrów kw. Zastosowanie muzyka, filmy. Myślałeś o zakupie kolumn aktywnych? Nie potrzebujesz miejsca na wzmacniacz, wbudowany wzmacniacz jest świetnie dopasowany do głośników, oszczędzasz trochę na przewodach, w sumie wychodzi taniej i lepiej gra za te same pieniądza. Klipsch, Kef, Dali itp., jest w czym wybrać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobitus Napisano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Myślałem właśnie bardziej o wzmacniaczu może w przyszłości dołożył bym subwoofer a nie powiem te klipschy mi się podobają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts