Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam

Z okazji Black Friday zamierzam sobie kupić słuchawki bezprzewodowe. Na ANC aż tak bardzo mi nie zależy, ale bezsprzecznie muszą być BT. Generalnie w oko wpadły mi Sony WH-1000Xm3 oraz Nad Viso HP70. Z tego co wiem, to Sony są wygodniejsze i bardziej basowe, być może nawet przebasowione, z kolei też bardzo dobrze czytałem o NAD, a niektórzy piszą, że jakością dźwięku miażdżą te Sony, ktore też przecież bardzo dobrze grają. W dodatku w Nad technologia RoomFeel też podobno robi dużą robotę. Problemem jest tu ponad 300zł różnicy, które trzeba dopłacić do Nad, ktore kosztują 1299zł a Sony 980zł. Warto? Może są inne ciekawsze modele??

Napisano

Anc najlepsze w Sony wh-1000 dźwiękowo też prezentują się solidnie. Nady są bardzo wygodne i mają fajnie ułożony bas anc słabsze na twoim miejscu sprawdził bym jeszcze nowe bowersy px5. Oczywiście słuchawki trzeba przymierzyć jak leżą, i grają więc to tylko propozycje.