JustMarian Napisano 4 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2019 (edytowany) Cześć, posiadam dylemat przy wyborze nowych słuchawek. Aktualnie posiadam Yamaha EPH-100, które od kilku lat sprawują się bardzo dobrze (jakość dźwięku oraz wytrzymałość kabla, mimo jego cienkiej struktury), lecz po takim czasie pojawił się pewien problem. Przy odsłuchu, po około 10 minutach, jedna ze słuchawek zaczyna grać zdecydowanie ciszej. Co dziwne, po wyjęciu jej z ucha na kilka minut, a następnie ponownym włożeniu, problem ustępuje, lecz po chwili pojawia się ponownie. Postanowiłem spróbować czegoś nowego i przeglądając forum, napotkałem się na kilka propozycji: -FINAL AUDIO E3000, -KZ ZS10 PRO, -Sonicast Direm E3. Teraz pytanie, czy jakość dźwięku powyżej wymienionych słuchawek będzie porównywalna/lepsza/gorsza w porównaniu do słuchawek Yamaha? Które z nich będą najlepszym wyborem? Także jestem otwarty na inne propozycje w podobnym przedziale cenowym. Edytowano 4 grudnia 2019 przez JustMarian Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustMarian Napisano 4 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2019 2 źródła. W domu AIM SC808, a drugim będzie iPhone 6s (w najbliższym czasie będzie wymieniony na OnePlus'a). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustMarian Napisano 4 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2019 Obstawiam, że przez większość czasu będą użytkowane z iPhonem. Czyli mam rozumieć, że E3000 będą najlepszym wyborem z tej trójki? Umiesz mniej więcej określić jak z jakością dźwięku w porównaniu do EPH-100? Czego mniej więcej mogę się spodziewać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustMarian Napisano 4 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2019 Dziękuje Ci bardzo za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts