Audiojobswer Napisano 6 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2019 (edytowany) Witam. Jestem początkujący i zastanawiam się nad kupnem Focus Scarleta (do ustalenia) DBX 286 S i mixera audio. Sprzęt będzie służył głównie do głosu na live lub w filmach. I teraz się zastanawiam bo są mixery audio z interfejsem audio i z tymi opcjami co ma dbx, ale nie jestem pewny czy opłaca się kupować 1 sprzęt który ma wszystko. Nie jestem do końca pewny co powinienem zrobić dlatego przychodzę tutaj z prośbą o pomoc. dbx 286 będzie służył głównie do głosu (jego poprawy, ustawienia, wyciszenia szumów) focus scarlet do połączenia z dbx mixer wykorzystałbym do efektów głosowych i połączył z focusem i dbx o ile się da, ale pewnie się da tylko będą potrzebne kable Za wszelką udzieloną odpowiedź która pomoże lub wytłumaczy bądź nakieruje serdecznie dziękuję. Edytowano 6 grudnia 2019 przez Audiojobswer Doprecyzowanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts