Stefan Cylwik Napisano 11 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2019 (edytowany) Cześć, które z tych słuchawek polecilibyście najbardziej do telefonu (mikrofon wymagany) dla lekkiego audiofila? 1. PHILIPS SHE4305BK 2. Fiio F1 3. Snab Overtone EP-101M (SNB018) 4. SOUNDMAGIC ES18S 5. Xiaomi Mi In-Ear Pro 2 6. ROCK SPACE Mubow 7. Inne? Edytowano 11 grudnia 2019 przez Stefan Cylwik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 13 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2019 Z wymienionych wybrałbym Xiaomi Mi In-Ear Pro 2. Z poza listy KZ ZSN pro lub KZ ZSR. Sporo zależy w jakiej granicy cenowej masz się zmieścić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xtremesystems Napisano 13 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2019 polecam blitzwolf bw-fye7. naprawde za ta cene graja rewelacyjnieWysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts