Kirizo Napisano 21 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2019 Witam zaczynam przygodę z DAC i przychodzę z pytaniem, Który z tych odtwarzaczy jest lepszy i w jaki sposób one się różnią. Pytam ponieważ znalazłem dość dobra ofertę na obydwa a nie chciał bym stracić szansy na coś dobrego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziejski Napisano 22 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2019 DAC to co innego niż odtwarzacz. Przykładem typowego taniego daca jest Cambridge audio dacmagic 100 np przekształca sygnał cyfrowy z odtwarzacza cd, czy tv na analogowy to jest jego rola. Ty pytasz o przenośny odtwarzacz plików muzycznych, pierwszy słuchałem i gra lepiej od większości smarfonów, przyjmie też trudniejsze słuchawki ktörych smarfon już nieprzyjmie za te kase jest ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirizo Napisano 22 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2019 Sorka miałem na myśli DAP zaraz spróbuje usunąć tag i poprawić się ale jak by ktoś wiedział więcej i chciał by się podzielić to proszę. 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts