PSV !!! Napisano 22 listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 listopada 2008 Chce to teraz kupić gość wycofał aukcje za 140 zł na początek będzie to dobry sprzęt ?http://www.allegro.pl/item483636297_proces...ood_es5030.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 22 listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 listopada 2008 Wywołany do tablicy postaram się - choć kino domowe nie jest tym co mnie pasjonuje.Jeśli wymieniony sprzęt ma służyć jako "rasowy" dekoder wielokanałowy kina domowego - to na moje oko, nie jest to za szczęśliwy wybór A dlaczego - dekodery dźwięku stare i wyłącznie analogowe. Myślę, że powinieneś szukać czegoś z co najmniej Dolby Digital 5.1Może warto zwrócić uwagę na amplitunery Yamahy-mają opinię dobrego sprzętu do kina domowego?.Jeśli poszukujesz czegoś do muzyki nie do filmu idź w kierunku wzmacniaczy stereo.Zaznaczam jednak, Kino domowe to nie moja działka więc mogę być w błędzie - mój wpis potraktuj jako niezobowiązującą sugestię Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts