Sebastian Blicharz Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 Witam Mam audi a4 b5 1997r i chciałbym w niego wpakować nagłośnienie do 2tys zł jakie głośniki i reszta która bd mi potrzeba do zbudowania fajnego głośnego grania z podbiciem basowym oczywiście nie liczę wygłuszenia dodam jeszcze tylko ze obecne oryginalne głośniki pierdzą fest więc i tak trzeba nagłośnienie zmienić i jak byście mogli mi zrobić taką jakby liste co trzeba i ile to kosztuje Dziękuję zdj dla uwagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Kopeć Napisano 18 marca 2020 Udostępnij Napisano 18 marca 2020 a jaki samochód? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 19 marca 2020 Udostępnij Napisano 19 marca 2020 Dnia 18.03.2020 o 11:31, Marta Kopeć napisał: a jaki samochód? Czerwony 😡 Przecież autor wątku wyraźnie napisał "audi a4 b5 1997r"! Na wszelki wypadek informacja uzupełniająca: "AUDI" to firma, "A4 b5" to model i seria, zaś "1997r" to rok produkcji. Pozdrawiam PS. Udany debiut - nie ma co... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts