Gregmag Napisano 4 stycznia 2020 Napisano 4 stycznia 2020 (edytowany) Witam.聽 Mam nadziej臋, 偶e dobre forum wybra艂em, moje pytanie raczej z gatunku audio. Mam zestawik jak w tytule. S艂ucha艂em radia z sieci przez kabel sieciowy, do czasu a偶 dostawca us艂ugi dla yamaha nie wprowadzi艂 op艂aty. Co prawda tylko 3USD rocznie, ale jednak. Czy mog臋 w inny spos贸b s艂ucha膰 internetowego radia na yamaszce? Opcj臋 radia net, to: spotify (mam darmowe konto, wi臋c nie mog臋 z innego zrodla s艂ucha膰, ni偶 telefon), AirPlay (nie mam iphona), serwer - tu pomys艂u nie mam co mog臋 zrobi膰 - wy艣wietla si臋 komunikat "No content", NetRadio to tam, gdzie op艂aty. Pozdrawiam Edytowano 4 stycznia 2020 przez Gregmag Odpisz, cytuj膮c
Jacek Fr膮cz臋k Napisano 4 stycznia 2020 Napisano 4 stycznia 2020 a aplikacja i konfiguracja z wifi? Odpisz, cytuj膮c
Gregmag Napisano 4 stycznia 2020 Autor Napisano 4 stycznia 2020 Ok, a jaka aplikacja? Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts