Gregmag Napisano 4 stycznia 2020 Napisano 4 stycznia 2020 (edytowany) Witam. Mam nadzieję, że dobre forum wybrałem, moje pytanie raczej z gatunku audio. Mam zestawik jak w tytule. Słuchałem radia z sieci przez kabel sieciowy, do czasu aż dostawca usługi dla yamaha nie wprowadził opłaty. Co prawda tylko 3USD rocznie, ale jednak. Czy mogę w inny sposób słuchać internetowego radia na yamaszce? Opcję radia net, to: spotify (mam darmowe konto, więc nie mogę z innego zrodla słuchać, niż telefon), AirPlay (nie mam iphona), serwer - tu pomysłu nie mam co mogę zrobić - wyświetla się komunikat "No content", NetRadio to tam, gdzie opłaty. Pozdrawiam Edytowano 4 stycznia 2020 przez Gregmag Odpisz, cytując
Jacek Frączęk Napisano 4 stycznia 2020 Napisano 4 stycznia 2020 a aplikacja i konfiguracja z wifi? Odpisz, cytując
Gregmag Napisano 4 stycznia 2020 Autor Napisano 4 stycznia 2020 Ok, a jaka aplikacja? Odpisz, cytując
Recommended Posts