kross12 Napisano 11 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2020 (edytowany) Cześć, chciałbym zwrócić się z prośbą o poradę w wyborze subwoofera W temacie nagłośnienia jestem nowy i chciałbym na początku skompletować podstawowy zestaw który pomoże mi doprecyzować moje wymagania. W jednym z wątków zaproponowano zestaw DAC Q5 Pro + głośniki Canton SP 206 który udało mi się kupić myślę że w dobrej cenie - 1000zł. Bardzo mało czasu spędzam w salonie dlatego przypuszczam że zestaw będzie służył raz na jakiś czas do oglądania filmów + puszczania muzyki w tle podczas picia drinka ze znajomymi. Muzyka to głównie house+dance+techno i pewnie jakiś pop. Cześć salonowa ma ok 15m^2 and całe pomieszczenie 33m^2 Przeglądając fora i sklepy internetowe znalazłem poniższe oferty które wydaja mi się interesujące, ale oczywiście jestem otwarty na inne opcje Sub 302A - 700zł - polecany w wielu miejscach Monitor MRW-10 - 970zł - cena wydaje się bardzo atrakcyjna w porównaniu do innych sklepów Wharfedale Diamond SW-150 - 125£ + wysyła = 700zł - w tym przypadku musiał bym poprosić znajomego o pomoc i nie wiem czy jest to warte zachodu KLIPSCH R-12SW - 1200zł YAMAHA NS-SW200 - 1080zł Dwie ostatnie opcje patrząc na samą cenę wydają mi się nie proporcjonalne do reszty zestawu. Będę wdzięczny za wszelką pomoc Edytowano 11 stycznia 2020 przez kross12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts