llyyssyy Napisano 29 listopada 2008 Udostępnij Napisano 29 listopada 2008 Witam , mam ochote sprawić sobie jakiś fajny sprzęcik.Szperałem troche po forach ale dale nic nie wiem , a wymyśliłem sobie coś takiego Karta dzwiękowa Xonar dx (posiadam) chciał bym do tego podłączyć Amplituner ( z możliwoscią połączenia ze wzmacniaczem, dla stereo) + narazie 2 kolumny, puznije mam zamiar dokupić pozostałe 3 + sub.rozmiar pomieszczenia 25 m*Słucham głównie Electro house ( ważny basik) , nie które rokowe kawałki i czasem zdarzy mi sie coś z klasyki + oczywiscie częste oglądanie filmów.Jestem cierpliwy tak więc powoli sobie będę składał wszystko do kupy , tylko musze od czegoś zacząć .jak narazie jeśli chodzi o amplituner myślałem o Yamaha RX-V663 (oddzielny fundusz) ze względu na potrzebne wyjście do podłączenia wzmaka ( w nie dalekiej przyszłosci ) a i w kd ponoć niezle.co do kolumn to nie mam pojęcia , na razie mogą być te 2 najwazniejsze moge na nie przeznaczyć 3 tysiące zł. ( za pare)następne bym kupił za jakiś czas gdy wpadną kolejne pieniądze . Prosze o opinie czy takie coś wypali i propozycje oraz korekty.Z góry dziękuje za kazdą sensowną odpowiedz w tym temacie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feel Napisano 1 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2008 Jeśli źródłem ma być komputer to z powodzeniem amplituner Yamahy wystarczy zarówno do kina jak i do muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llyyssyy Napisano 3 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2008 hmm a co myślicie o takich frontach , PARADIGM Monitor 9 v.5 czy ta yamaha na razie to uciągnie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts