blondynek13 Napisano 16 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 Witam, poszukuje oprogramowania do kolumn Canton Digital służącego do dostosowania kolumn do pomieszczenia przez kontroler DSP na Windows XP. Oprogramowanie firmowe było dostosowane do Windows 98. Mam sygnał, że ktoś na jakimś forum pisał o posiadaniu takiego oprogramowania na XP, za wszelkie informację z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chodor Napisano 16 marca 2020 Udostępnij Napisano 16 marca 2020 Dnia 16.01.2020 o 15:41, blondynek13 napisał: Witam, poszukuje oprogramowania do kolumn Canton Digital służącego do dostosowania kolumn do pomieszczenia przez kontroler DSP na Windows XP. Oprogramowanie firmowe było dostosowane do Windows 98. Mam sygnał, że ktoś na jakimś forum pisał o posiadaniu takiego oprogramowania na XP, za wszelkie informację z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam czy udało się namierzyć program? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynek13 Napisano 17 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2020 Dnia 16.03.2020 o 07:51, Chodor napisał: Witam czy udało się namierzyć program? Witam, programu na Windows XP nie zdobyłem, ale próbuje uruchomić na Windows 98 bo na taki mam oprogramowanie, ale to niestety starsze laptopy i trochę leciwe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Chodorek Napisano 17 marca 2020 Udostępnij Napisano 17 marca 2020 A czy jesteś w stanie podesłać ten program na win98? Jak narazie walczę z biosem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynek13 Napisano 17 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2020 Witaj, podeślij mi email to Ci wyślę, jeśli możesz to podaj numer telefonu to porozmawiamy o programie, hej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAX01 Napisano 2 lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 lutego 2023 Il 17 marzo 2020 alle 17:29, blond13 ha scritto: Ciao, mandami una mail e te la mando, se puoi darmi il tuo numero di telefono e parleremo del programma, eh. Il 17 marzo 2020 alle 17:29, blond13 ha scritto: Ciao, mandami una mail e te la mando, se puoi darmi il tuo numero di telefono e parleremo del programma, eh. Ciao Ciao. Sto anche cercando questo software per utilizzare queste fantastiche scatole di canton ... puoi aiutarmi a trovare il software? questa è la mia mail maximstorti@gmail.com grazie in anticipo a chiunque vorrà aiutarmi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts