Barok1992 #1 Napisano 1 grudnia 2008 Witam! Szukam słuchawek do ~250zł. Słuchawki będą służyły głównie do muzyki, ale i gier [CoD,NFS,UT,HoMM]. Głównie słucham techno, hardstyle, trance i hh. Słuchawki muszą mieć ładny,niskoschodzący bass, niedudniący oraz dobrą przestrzeń [gry]. Nie powinny uciskać głowy i uszu, aby dłuższe sesje nie były męczące. Cenię sobie też trwałość - nie chcę ich lepić po pół roku.Dobrą opinią cieszą się AKG K518 DJ, Pioneer SE-MJ5 [niektórzy mówią,że są mało wytrzymałe?] czy Philipsy SPH 8900.Proszę podawać +/- aby łatwiej byłoby mi wybrać. Inne modele też wchodzą w grę jeżeli mieszczą się w tym przedziale i są dobre.Czekam na Wasze opinie! Proszę o konkrety [+/- mile widziane]I proszę mi nie polecać żadnych Fatal1ty, bo to nie wchodzi w grę /~250zł to prawie górna granica.. wór z pieniędzmi nie napęcznieje do 300zł Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr_Hide #2 Napisano 2 grudnia 2008 Cytat Witam! Szukam słuchawek do ~250zł. (...)Czekam na Wasze opinie! Proszę o konkrety [+/- mile widziane]I proszę mi nie polecać żadnych Fatal1ty, bo to nie wchodzi w grę (...) Proponuję troche się wysilić. Forów i opinii jest dużo w Necie.Choćby: audiohobby.pl/, hifi.pl, forum.mp3store.pl, etc.Na naszym forum też trochę bywało o słuchawkach...Powodzenia! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marian-b #3 Napisano 2 grudnia 2008 Zapraszam do działu "Sprzedam" Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach