Tadżitsu Napisano 23 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2020 Witam, Szukałem , szukałem i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Mianowicie czy Mit Terminator 2 będzie w ogólnym rozrachunku lepszym przewodem niż obecny Wireworld Orbit 16/4 ze srebrem? Chciałbym więcej i ciut cieplej na średnicy jednocześnie nie tracą ale również nie wyostrzając góry pasma... Kolumny Jamo c807, Sansui 907Xr, Oppo 105eu plus Sony ps3 jako transport plików. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam, Tadek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 29 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2020 (edytowany) @faszi Zapytaj sprzedawcy. Prawdopodobnie będziesz mógł wypożyczyć. Ma w opcjach zwrot. W zakładce o sprzedajacym jest telefon. https://allegro.pl/oferta/mit-terminator-2-2x2-5-metra-widly-bananki-8741193787 Później napisz jak wyszło 😁 Pozdrawiam Edytowano 29 stycznia 2020 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadżitsu Napisano 30 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Niestety nie udało się kupić z tej aukcji. Sprzedaż zakończona /nie było ofert kupna. Pewnie "poszedł" poza allegro... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts