Adrian Ostrowski Napisano 27 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2020 Cześć, Zakupiłem bardzo tanio Auna Pure Precision (jeszcze nie dojechał). Rzeczy której w nim brakuje to pasek napędowy. Sprzedawca podał mi wymiary "90 cm średnica 30 cm. Szer 0.5 cm", jednakże chyba się pomylił z obwodem, czy coś. Jest to mój pierwszy gramofon na rozpoczęcie przygody i nie znam się na częściach zamiennych. Czy ktoś byłby w stanie mi powiedzieć, jakich wymiarów pasek jest potrzeby? Czy nawet podać mi linka do aukcji np. na allegro, gdzie taki pasek kupię? Strona z gramofonem: https://www.electronic-star.pl/Sprzet-HiFi-TV/Komponenty-HiFi/Gramofony/Gramofony-USB/Pure-Precision-Gramofon-naped-paskowy-33-1-3-45-obr-min-kolor-czarny.html?gclid=Cj0KCQiAsbrxBRDpARIsAAnnz_O6WYpmbdyJBwiCWCUPlqFfzLr190G2psVTkwK6GUXe_5fxpMluCHAaAjCWEALw_wcB Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 27 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2020 Najlepiej będzie jak sam to sprawdzisz po otrzymaniu gramofonu. Trzeba zmierzyć metrœwką obwód po jakim pracuję pasek i dobrać rozmiar z dostępnych (delikatnie mniejszy niż wymiar zdjęty z gramofonu) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts