Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 29.01.2020 o 11:21, pirs napisał:

Jak wiadomo płytki będą na pewno sprawiały wrażenie chłodu ale to rzecz indywidualna.U mnie są panele ale nie 6 czy 8 mm a 12 mm.Nic się nie dzieje niepokojącego nic nie pływa itd.Oczywiście zakładam że powierzchnia pod panelami będzie bardzo równa.

Zgadzam się ze w malej łazience najlepiej jest zamontować plytki do samego sufitu, ale sadze ze przy wysokich scianach tez nie zaszkodzi walnac do końca :D ja mam 3m w łazience i biale plytki pociagniete do końca do szarych paneli (tu macie link: https://imello.pl/produkty/panele-lvt-vinyl) i wygląda to bardzo dobrze. Mam wanne nie mam prysznica i nad wanna mam ulozone kafle w innym kolorze przez co mam efekt takiego jakby SPA :D polecam, dzięki temu łazienka nie jest taka „hotelowa”, a ma swój własny charakter. Jakbym miał prysznic to tez w nim zrobiłbym kafle w innym kolorze.

• 4 weeks later...
Napisano

W rzeczywistości nie ma znaczenia, co dokładnie położysz na podłodze z wierzchnią warstwą, płytkami lub panelami, aby wyodrębnić odgłosy dźwięków, musisz położyć materiały dźwiękochłonne, ich kombinację pod górną warstwą, a będziesz musiał uważać ścian i sufitów, jeśli chcesz zadbać o uszy sąsiadów