misiek71 Napisano 4 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2008 Zależy mi na poprawie jakości wyświetlanych filmów DVD na ekranie full HD.Czy warto kupic do tego celu DVD Toshiba XD-E500 z technologią XDE? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 4 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2008 Jeśli wierzyć temu co piszą o tym DVD obraz po skalowaniu w górę ma być o wiele lepszy ,niż ten skalowany w telewizorze.A na pewno będzie o wiele lepszy niż z przeciętnego DVD ze skalarem obrazu .Jest to model specjalnie opracowany przez Toshibę aby udowodnić że BD to nie taki cymes.Jedno co wiem na pewno nie każde nagranie na BD jest takie idealne.Nawet na płycie testowej występują olbrzymie różnice jakości.Mam BD i przyznam się że nie powaliło mnie na kolana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek71 Napisano 5 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2008 Cytat Jeśli wierzyć temu co piszą o tym DVD obraz po skalowaniu w górę ma być o wiele lepszy ,niż ten skalowany w telewizorze.A na pewno będzie o wiele lepszy niż z przeciętnego DVD ze skalarem obrazu . Dzięki za odpowiedź.A jak wypada ta Toshiba w porównaniu z Pioneer'em DV-LX50?Czy obraz generowany przez Pioneer'a będzie gorszej jakości,czy będą widoczne te wszystkie szczegóły,które jest w stanie wyświetlić Toshiba.Mam na myśli obraz z płyty DVD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 8 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2008 Tej Toshiby jeszcze nikt nie ma więc tez nikt ci nie odpowie co będzie lepsze samo DVD Toshiby jest gorsze ale skaler prawdopodobnie lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaczro Napisano 1 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2009 Cytat Tej Toshiby jeszcze nikt nie ma więc tez nikt ci nie odpowie co będzie lepsze samo DVD Toshiby jest gorsze ale skaler prawdopodobnie lepszy. Ha ha mam ją już 2 m-ce . Muszę przyznać , że z dobrego DVD potrafi wyczarować cuda ocierające się o HD . W każdym bądź razie rozwala na łopatki Toshibę HD DVD EP 10 ( mam taką ). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts