Michael Phoenix Napisano 2 lutego 2020 Napisano 2 lutego 2020 Na wst臋pie chcia艂em przeprosi膰 je偶eli w膮tek nie w tej kategorii . Posiadam ww s艂uchawki i planuje zakup daca + wzmacniacza 偶eby podnie艣膰 jako艣膰 ods艂uchu, aktualnie posiadam aim sc808 kt贸ry gra z nimi ca艂kiem fajnie chocia偶 brakuje mi troch臋 basu聽聽. Czytaj膮c duzo temat贸w na forach聽doszed艂em do wniosku聽ze s艂usznym聽kierunkiem jest wzmacniacz lampowy聽i tutaj rodzi si臋聽moje pytanie, kt贸ry z wymienionych wariant贸w sprawdzi si臋聽najlepiej. Chodzi mi o dodanie basu, 艣rednica聽i wokal mog膮聽si臋聽nie zmienia膰聽ew minimalnie doda膰聽tego ostatniego lecz jestem 艣wiadom ze lampa doda swojego brzmienia. Chcia艂bym聽uzyska膰聽jak "najlepsze mo偶liwe聽brzmienie" w kwocie do聽1300zl聽lecz je偶eli聽naprawd臋 b臋dzie聽warto i聽r贸偶nica w d藕wi臋ku聽b臋dzie聽znacz膮ca jestem w stanie dop艂aci膰聽do 2000zl. 聽 殴r贸d艂o to komputer pc, pliki flac i dsd, foobar2k 1.聽little dot mk2 + dac( mysla艂em nad topping d10/d30)聽 2.聽 Schiit聽Valhalla2 + jakis dac, tylko jaki?( lecz na pocz膮tku gra艂by pod aimem a偶 dozbieram reszt臋 funduszu) 3. Darkvoice + jakis dac 4. aune x7+ dac 聽 Mo偶e macie jakie艣 inne sugestie b膮d藕 sprawdzone tory pod te s艂uchawki?聽 Czyta艂em ze aune s6 potrafi z nimi zagra膰 fajnie i od biedy mie艣ci si臋 w g贸rnej granicy bud偶etu. Niestety nie mam mo偶liwo艣ci wybra膰 si臋 do sklepu i pos艂ucha膰 poszczeg贸lnych wariant贸w. Dzi臋ki za pomoc聽:D! Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts