draganta Napisano 6 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2008 Witam wszystkich mam pytanie a mianowicie takie Mam kolumny Tonsil sherzo 200, kupiłem z przerobionymi zwrotnicami. chciałbym wrócić do oryginału tylko nie mam shematów jak to zrobić.prosze o jakikolwiek shemat badz podpowieć co do zwrotnicy w tych kolumnach zgb 150-8-566z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiaczek Napisano 7 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2008 Przepraszam, wiem że się czepiam ale trudno mi się powstrzymać... Pisze się:scherzo,schemat,podpowiedź,dziękuję.Interpunkcję odpuszczam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 26 marca 2009 Udostępnij Napisano 26 marca 2009 Witaj draganta !Nie wiem czy to jeszcze aktualne ale tak na szybko po przeczytaniu prośby znalazłem coś /co choć troche może Ci pomóc/ pod adresem http://unitra.eu.org/node/2935 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts