Gość Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 Witam.Panowie chciałem zapytać mam do kupienia zadbany odtwarzacz cd PHILIPS CD604 - TDA1543 - CDM-4/19 podobno laser tam działa w polu magnetycznym.Co wy sądzicie o tym urządzeniu?może miał ktoś do czynienia?warto to kupić zamiast nowego do 1500zł?Gość który chce mi go sprzedać twierdzi że to stara szkoła sprzętu i w tym przedziale cenowym to wszystkie nowe odtwarzacze połknie z butami.Co wy na to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 (edytowany) Marantz 67 SE. Około 450 zł. Z oryginalnym pilotem w ładnym stanie. Lasery dostępne. Daj link do aukcji. A ile gość chce? Za tego Philipsa 100 - 200 zł maksymalnie. Nie wiem czy lasery dostępne. Musiałbyś sprawdzić. Chińskie nowe lasery 20-40 $ na ebay. Ja bym odpuścił. Dolicz Przesyłka z Chin lub Hongkong + cło. Całość przewyższy wartość odtwarzacza. A to jeszcze nie koniec. Bo przydałby się serwis. Np poprawa zimnych lutów, ewentualnie wymiana zużytych elementów. Koszt za serwis od 100 zł w górę + części. archiwalna aukcja za 120 zł, brak ofert kupna. https://archiwum.allegro.pl/oferta/odtwarzacz-cd-philips-cd-604-i7560153723.html Pozdrawiam Edytowano 7 lutego 2020 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 Gość chce 250zł jest na olx.Chce kupić odtwarzacz cd do 500zł to twoja propozycja jest ok.a może jeszcze możecie coś polecić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 Nad C541. Aktualnie używam. Za około 300 - 400 zł do kupienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 A gdzie tego marantza widziałeś za 450zł?na allegro? Bo nie mogę go znaleźć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 https://allegrolokalnie.pl/oferta/marantz-cd-67-mkii-se-super-stan Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 Negocjuj cenę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 8 minut temu, 1Ender napisał: Negocjuj cenę. Napisałem do niego.Zobaczymy co odpowie.Dam znać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMarcin1984 Napisano 8 lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 lutego 2020 Mam tego cd marantza i w tym przedziale cenowym gra naprawdę przyzwoicie Szczerze polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 lutego 2020 18 godzin temu, 1Ender napisał: Negocjuj cenę. Gość nie odpowiada.Kupiłem marantz cd63se wygląda jak nowy facet mi zdjęcia wysłał.Z pilotem i oryginalnym pudełkiem.Sprzęt podobno mało grał.Kupiłem za 250zł to chyba warto.A tak z ciekawości to macie jakieś info jakie różnice po między 63se A 67se? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 8 lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 lutego 2020 Podobna szkoła grania. Lepszy jest 63 Ki, ale SE też okej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 lutego 2020 Dzięki za podpowiedź 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts