kris00742 Napisano 9 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2008 Witam Szukam słuchawek do PC i telefonu do 200 zl. Zastanawiałem się nad Sennheiser HD 205 i AKG K514. Jeśli są jakieś lepsze słuchawki w tym przedziale cenowym to proszę o poradę. Z góry dziękuje Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feel Napisano 10 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2008 Koss, zwróć uwagę na impedancję, większość ma 32 omy, a to za dużo dla możliwości większości telefonów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris00742 Napisano 10 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2008 Cytat Koss, zwróć uwagę na impedancję, większość ma 32 omy, a to za dużo dla możliwości większości telefonów. Nokia 5300 nie pociągnie tych słuchawek? Jaki model Kossa polecasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syzygy Napisano 16 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 a co powiecie o KOSS Porta Pro? Testował ktoś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris00742 Napisano 16 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 Cytat a co powiecie o KOSS Porta Pro? Testował ktoś? to nie jest pytanie na temat, jak chcesz się o to zapytać to załóż nowy temat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris00742 Napisano 16 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 zdecydowałem się że nie będę podpinał tych słuchawek do telefonu, więc doradźcie mi jakie słuchawki wybrać do PC do 200 zł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowieck Napisano 21 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2008 Ja mam Kossy UR18 , też 32 omy i nie miałem problemu z ich podłączeniem pod telefon Samsunga, więc problemu być nie powinno, bo przecież 32 omy to przecież standard w sprzęcie przenośnym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts