Pitb82 Napisano 14 lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 lutego 2020 Słuchajcie postanowiłem kupić odtwarzacz Pioneer xdp-02u i teraz skąd wiedzieć i na co zwracać uwagę przy zakupie dokanałówek?Myślałem nad SE-CX 9 lecz nie wiem czy to dobry wybór?Tak jak pisałem wcześniej wyraźny bass i szeroka scena to moje główne priorytety. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 14 lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 lutego 2020 Dobieranie słuchawek do do DAP-a po ich wspólnej marce nie zawsze ma jakikolwiek sens. Z tego punktu widzenia najlepsze słuchawki powinny być tu te które są czasem dostarczane w zestawie. Jednak bywa że własnie producent doskonale dobrał właściwości pod względem współpracy i wtedy ma to sens. Warto zdawać sobie też sprawę z tego że dla jednej marki zupełnie niezależni producenci mogą produkować różne produkty i z reguły ktoś zupełnie inny projektuje i produkuje słuchawki i DAP-y. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitb82 Napisano 14 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2020 W takim razie na co w 1 kolejności zwrócić uwagę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 14 lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 lutego 2020 Nie znam Pioneera xdp-02u i SE-CX 9. Myślę że jeśli już masz Up4 to warto do niego dobrać odpowiednie słuchawki. Najlepiej wybierz się z nimi do sklepu gdzie będziesz mógł posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts