Vieri32 Napisano 14 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2008 Witam ! pisze do was bo licze na waszą pomoc... miesiąc temu miałem podłączoną wieże do komputera tzn przez Aux podlączyłem głosniki od komputera do wieży... pare dni ładnie chodziło i siadło ;/ nic nie było słychac głosniki działają wieża tak ogolnie działa wiec wejscie do głosników musi nie działac... i teraz nie wiem co robic chciałbym jakos podlączyc wieże do kompa tylko nie wiem jak... w załączniku są zdjecia kabla aux i wieży prosze o pomoc dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 21 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2008 Popaliłeś wejścia w wieży, typowa sprawa gdy ktoś podłącza bezpośrednio komputer. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 21 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2008 hmmm niby jak ma komputer podpalic wejscia ? od kompa nie ma az takiego mocnego sygnalu zeby mogl cokolwiek spalic ! jezeli sie myle to piszcie ale wydaje mie sie ze to napewno nie to ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 21 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2008 Po kolei sprawdziłeś czy komp daje sygnał na gniazdo?Masz jakieś głośniki komputerowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts