adam_der Napisano 15 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2008 Witam,Co nie co sie orientuje w projektorach multimedialnych, jednak moje doświadczenia ograniczają sie do projektorów używanych w domu, lub w klasach ogólnie przeznaczonych do mniejszej liczby oglądających.Teraz muszę pomóc wybrać 2 projektory do różnych imprez (aukcje, bankiety, spotkania biznesowe)Moje wymagania co do projektorów:- Sala nie będzie przyciemniana więc jeśli dobrze sie orientuje potrzebuje jasność jakieś 4000 ANSI, jeśli się mylę poprawcie mnie proszę.- Projektor musi stać około 25 m przed ekranem, jaki obiektyw dobrać?- Jaka firma się najlepiej sprawdza? do jakich marek macie zaufanie?- Mam do dyspozycji 10 000zł na jeden projektor choć wolałbym znaleźć taniej.- Czy macie jakiś zaufanych sprzedawców, gdzie nie będzie problemów z gwarancją, będą pamiętać o kliencie, można sie targować. Po prostu możecie mi ich polecić.To chyba tyle, dziękuje za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feel Napisano 21 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2008 To zupełnie inny projektor niż do kina domowego, nikt tu raczej nic nie doradzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts