tomaszekp26 Napisano 16 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 Witam serdecznie !!!Mam pytanie- jak ocenią Państwo takie połączenie: do Amplitunera Onkyo TXSR 506 kolumny Sony ? Czy to zagra ze sobą w miarę dobrze? Jestem nowicjuszem i chcę uzyskać poradę. Poniżej podaje parametr Amplitunera i głośników:DANE TECHNICZE Amplitunera to: * Ilość kanałów:7 * Moc wyjściowa ( 1 kHz / 6 omów DIN ) / kanał (W):130 * Wzmacniacze zrealizowane na tranzystorach:TAK * Dekodery:DTS 96/24 Dolby Digital EX Dolby Pro Logic IIx DTS-ES Matrix 6.1 DTS Neo:6 DTS-ES Discrete * Liczba pamięci stacji tunera:40 * RDS:TAK * Audyssey 2EQ korekcja akustyki:TAK * Bi-Amping:TAK * Możliwość pracy z obciążeniem 4 omowym / kanał:TAK * Multiroom / ZONE 2:TAK * Głośniki A/B:TAK * Pilot:Programowalny WEJŚCIA * audio:4 * multikanałowe:7.1 * cyfrowe audio koaksjalne:2 * cyfrowe audio optyczne:2 * wizyjne koaksjalne:4 * wizyjne S video:3 * wizyjne komponent:2 * HDMI:3 * IR:1 WYJŚCIA * audio:2 * wizyjne koaksjalne:1 * wizyjne S video:2 * wizyjne komponent:1 * HDMI:1 DANE OGÓLNE* Wymiary ( S x W x G w mm ):435 x 150 x 377 * Waga ( kg ):10.2 * Pobór mocy ( W ):460Kolumny Sony Głośniki:- Subwofer SS-W681E, 80 Wat- 2x wysokie głośniki widoczne na zdjęciu SS-E681V, 160 Wat- 2x małe tylne głośniki SS-SR68, 55Wat- głośnik czołowy widoczny na zdjęciu SS-CN68, 90 Watzdjęcie na stronie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=4...Fa%3E%3C%2Fi%3E Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszcz Napisano 21 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2008 Fajnie, że zadałeś sobie trud z wklejeniem wszystkich tabelek, ale po nich nikt nie zgadnie jak to zagra lub nie zagra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts