Andy Gdańsk Napisano 17 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2008 CZoełm wszystkim Jest to już drugi post w temacie w którym mam problem - chciałbym żebyście mi w miaręwaszych możliwości doradzili który ze wskazanych amplitunerów AV wybrać do słuchania muzyki i podstawy kina domowego.Generalnie chciałem też dowiedzieć sie czy są to urządzenia porównywalnej klasy czy też zupełnie z innych półek. Oraz Czy stereo ( bo na początek planuję tylko 2 kolumny) będzie z nich dobrze brzmiało ?? czy powinienem pomyslećo czymś innym.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackside Napisano 17 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2008 Osobiście bardziej przypadł mi do gustu<uszu> onyko. Wizualnie też jest ok.Ups... ale wtedy był to chyba 604... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts