Gref Napisano 18 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2008 Witam wszystkich chcę kupić projektor do kina domowego i własnie ten projektor który podałem w temacie został mi polecony, czy możecie coś podpowiedzieć, czy jest dobry itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 21 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2008 Zainteresuj się projektorami firm, które się w tym specjalizują, Infocus, Optoma, ew. Panasonic, Sony, ale nie LG. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gref Napisano 23 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2008 No to moze polecisz coś konkretnego, a co do tego projektora to szukałem troche i zbiera fajne opinie od uzytkowników. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gref Napisano 31 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2008 Widziałem wczoraj obraz z tego projektora i musze przyznać, byłem pod wrażeniem ładne kolory dość duża jasność całkiem fajnie, chyba że toś ma coś lepszego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gref Napisano 9 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2009 Szukałem troche po necie i po ipiniach i jednak zdecydowałem się własinie na tego LG obraz mi sie podoba parametry i cena są dobre mysle że za kilka dni będzie u mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts