Gref Napisano 18 grudnia 2008 Napisano 18 grudnia 2008 Witam wszystkich chcę kupić projektor do kina domowego i własnie ten projektor który podałem w temacie został mi polecony, czy możecie coś podpowiedzieć, czy jest dobry itd. Odpisz, cytując
zed Napisano 21 grudnia 2008 Napisano 21 grudnia 2008 Zainteresuj się projektorami firm, które się w tym specjalizują, Infocus, Optoma, ew. Panasonic, Sony, ale nie LG. Odpisz, cytując
Gref Napisano 23 grudnia 2008 Autor Napisano 23 grudnia 2008 No to moze polecisz coś konkretnego, a co do tego projektora to szukałem troche i zbiera fajne opinie od uzytkowników. Odpisz, cytując
Gref Napisano 31 grudnia 2008 Autor Napisano 31 grudnia 2008 Widziałem wczoraj obraz z tego projektora i musze przyznać, byłem pod wrażeniem ładne kolory dość duża jasność całkiem fajnie, chyba że toś ma coś lepszego. Odpisz, cytując
Gref Napisano 9 stycznia 2009 Autor Napisano 9 stycznia 2009 Szukałem troche po necie i po ipiniach i jednak zdecydowałem się własinie na tego LG obraz mi sie podoba parametry i cena są dobre mysle że za kilka dni będzie u mnie. Odpisz, cytując
Recommended Posts