dawidov Napisano 27 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2008 Witam.Potrzebuje dobrą karte muzyczną do komputera (5.1 lub 7.1) w przedziale cenowym od 100 do 200 zł.Najważniejsze dla mnie jest by miała wejście SPDIF ( najlepiej na kabel RCA ) gdyż chciałem podpiąć do niej telewizor.Może być wewnętrzna lub zewnętrzna. Proszę o rady.Ja znalazłem cos takiego naraziehttp://allegro.pl/item510131891_karta_muzy...1_spdif_hq.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 27 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2008 Kwestia co to znaczy dobra karta...w tej cenie b.ciężko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidov Napisano 27 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2008 Cytat Kwestia co to znaczy dobra karta...w tej cenie b.ciężko Pisząc dobra miałem na myśli firmę. Karte potrzebuje do słuchania muzyki i do gier. Najważniejsze to żeby miała wejście SPDIF. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatto Napisano 13 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2009 Wejście SPDIF na karcie ma sens o ile telewizor może odbierać cyfrowe kanały DVB-T (na razie są na etapie testów) i chcesz nagrywać na kompie dźwięk przez SPDIF. Czy o to chiodzi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts