chinczykzchin Napisano 12 marca 2020 Napisano 12 marca 2020 Kupiłem polecane tu i tam Audictus Adrenaline 2.0. Jestem załamany, gdyż nie mogę ich zwrócić a okazały się być bezużyteczne dla mnie z powodu niemożliwości dopasowania ich do mojego ucha. Wypadają. Słyszę dźwięki otoczenia. Dotychczas do biegania używałem zwykłych słuchawek zestawu smartofona i bez problemu potrafiłem je umieścić szczelnie w uchu, używając gumek ze starych słuchawek jest to niemożliwe. Winny jest kształt tych słuchawek i obciążający magnes - kształt nie pozwala wepchnąc tych słuchawek głeboko do komór ucha co czyniłem z poprzednimi słcuhawkami. Nie jestem w stanie uzyskać pożądanego efektu z żadną parą z zestawu gumek. Czy słyszał ktoś o podobnym problemie? Odpisz, cytując
chinczykzchin Napisano 12 marca 2020 Autor Napisano 12 marca 2020 Ok,rozgrzebałem temat w google i widzę szeroki asortyment obiecująco wyglądającyh gumek. Tylko jak dobrać odpowiednie, czy taką rzecz można mierzyć i zwrócić? Mam na myśli np pianki COMPLY w cenie 70 zł Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 13 marca 2020 Napisano 13 marca 2020 (edytowany) Tipsów do słuchawek dokanałowych z zasady się nie przymierza i nie zwraca. Pianki Snab InserTone FT-3 są dobrej jakości i znacznie tańsze niż Comply. Edytowano 13 marca 2020 przez MobyDick Odpisz, cytując
chinczykzchin Napisano 13 marca 2020 Autor Napisano 13 marca 2020 udało się trafić z romiarem. Kupiłem Comply i jest zajebiście! Odpisz, cytując
Recommended Posts