mykes Napisano 30 marca 2020 Udostępnij Napisano 30 marca 2020 Witam mam wzmak Rotel ra-05 i rcd-06 z kolumnami AE aegis neo 3 i amp kina dom. Marantz sr 4002 odłączony. Czy jest możliwość wykorzystania dwóch urządzeń do jednej pary kolumn bez przepinania kabli głośnikowych. Dzięki za wyrozumiałość i odpowiedź nowemu użytkownikowi na forum. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 marca 2020 Udostępnij Napisano 30 marca 2020 https://www.audiomagic.pl/wzmacniacze-sluchawkowe/beresford-tc-7220-mkii?ceneo_spo=false Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mykes Napisano 30 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2020 1 godzinę temu, mykes napisał: Witam mam wzmak Rotel ra-05 i rcd-06 z kolumnami AE aegis neo 3 i amp kina dom. Marantz sr 4002 odłączony. Czy jest możliwość wykorzystania dwóch urządzeń do jednej pary kolumn bez przepinania kabli głośnikowych. Dzięki za wyrozumiałość i odpowiedź nowemu użytkownikowi na forum. Pozdrawiam Dziękuję serdecznie i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian.zg89 Napisano 31 marca 2020 Udostępnij Napisano 31 marca 2020 https://forum.audio.com.pl/topic/70900-przełącznik-wzmacniaczy-fx-audio-pw-6/?do=findComment&comment=307812 Polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mykes Napisano 31 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 marca 2020 Ok dzięki jak nazywa się urządzenie, bo nie mogę doczytać i jaka cena tego cudeńka. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian.zg89 Napisano 31 marca 2020 Udostępnij Napisano 31 marca 2020 FX-Audio PW-6 ja brałem z aliexpres za 250,- standardowa przesyłka. 2 tygodnie dostawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mykes Napisano 31 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 marca 2020 Ok, dzięki tylko teraz problem z przesyłką, zamówiłem 3 tygodnie temu okładziny do tenisa stołowego i dostałem wiadomość, że przesyłka anulowana:). Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 31 marca 2020 Udostępnij Napisano 31 marca 2020 Ja na pakę z Rumunii czekałem 3tyg , gdyż 2 tyg leżało na poczcie w PL (kwarantanna zwana brakiem ludzi do pracy) A z Chin przesyłki idą pocztą , więc realnie pewnie 4-5tyg czekania , ew. cło + vat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts