dadzia14 Napisano 31 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2008 Witam... jak widzicie jestem tu nowy ... i z gory prtzepraszam jesli robie cos zle... ale mam problem... mam dosc duzy pokoj ok. 6x8m .. posiadam ZESTAW KINA DOMOWEGO Samsung HT-THX25 on ma lacznie 600W... klopot w tym ze jak puszczam muzyke to plynie ona z dwoch przednich glosnikow i suba ... wiem ze da sie to zmienic na 5.1 ale wtedy ogolna glosnosc jest chyba nawet mniejsza :/ i teraz tak sobie mysle jak patrze po forach czy nie moglbym kupic jakiegos wzmacniacza?? jestem w tych sp[rawach wogole zielony wiec bylbym bardzo wdzieczny jak ktos by mi wytlumaczyl czy jest to wogole mozliwe... z gory dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadzia14 Napisano 31 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2008 jeszcze fajnie by bylo jakbym zmiescil sie w 500 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 31 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2008 WitamZdecydowanie za słaby sprzęt do tak dużego pokoju.Nie radziłbym Ci kombinowac ze wzmakiem bo pozbędziesz się głośników.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadzia14 Napisano 31 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2008 czyli nic sie nie da zrobic zeby one graly glosniej ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts