noodlesaaronson Napisano 5 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2020 (edytowany) Witam Poszukuję słuchawek bezprzewodowych, nausznych z aptx. Będą one głownie podłączane pod TV (LG C8). Od czasu do czasu będę również słuchał muzyki. Zainteresował mnie model: MEE Audio Matrix Cinema ANC. Fajnie że posiadają redukcję szumów. Jednak nie mogę znaleść zbyt wielu opinii na temat tego modelu. Zależy mi na dobrej jakości dźwięku zarówno podczas oglądania filmów jak i słuchania muzyki. Czy dane słuchawki będą najlepszym wyborem w cenie do 800zł? Z góry dziekuję za pomoc. Pozdrawiam Edytowano 5 kwietnia 2020 przez noodlesaaronson Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 6 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2020 MEE Audio Matrix Cinema ANC to zdecydowanie dobry wybór. Jeśli szukasz opinii o ich brzmieniu, to możesz sugerować się również MEE Audio Matrix3 (tych jest w necie dużo więcej), dźwiękowo to odpowiednik, różnią się tylko dodatkowymi bajerami. Matrix Cinema są fajne, dynamiczne, angażujące w muzyce, w filmach spisują się świetnie już na 'podstawowym' ustawieniu, a można jeszcze kombinować z trybami DSP do modyfikowania basów czy dialogów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts