modzel116 Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 Witam serdecznie, Zwracam się do was z prośbą, poszukuję service manual do amplitunera pioneer sc-lx83. Na razie jedyne co udało mi się znaleźć to niepełna instrukcja: https://elektrotanya.com/pioneer_sc-lx83_sc-lx73_rrv4140_supplement.pdf/download.html Oddałem go do naprawy, został rozebrany na części pierwsze, zmierzone wartości podzespołów jednak mojemu specowi od elektroniki brakuje schematu a ja również nie mogę nic znaleźć. Amplituner wyłączył się podczas słuchania głośno muzyki, wyłącza się po włączeniu po 5s i zaczyna migać dioda hdmi.. Wiecie gdzie mogę znaleźć service manual do tego modelu? Szkoda aby został uceglony :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 Zobacz te instrukcje : hfe_pioneer_sc-lx73_lx83_rrv4144_service_en.pdf hfe_pioneer_sc-lx73_lx83_rrv4104_service_en.pdf hfe_pioneer_sc-lx73_lx83_rrv4140_service_en.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts