tom7 Napisano 1 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2009 WitamMam pytanie czy Ktoś z Was miał możliwość odsłuchu tego amplitunera i może się wypowiedzieć w kwestii jego możliwości w muzyce zwłaszcza w stereo, obecnie nie mam możliwości sprawdzenia tego osobiście i byłbym wdzięczny za każdą opinię ewentualnie do porównania z innym sprzętem. Z góry dziękuje za wszelką pomoc i Życzę Wszystkim Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 1 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2009 WitamObecnie użytkuję jego poprzednika AVR 4306 i jestem z niego bardzo zadowolony.Muzyka wielokanałowa oraz stereo po odłaczeniu torów wizyjnych jak dla mnie brzmi bardzo dobrze.Myslę że 4308 będzie dobrym wyborem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom7 Napisano 3 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2009 Witamdzięki za odpowiedź a czy miałeś możliwość porównania go z wyższymi modelami i czy różnica jest zauważalna w brzmieniu czy są to tylko niuanse za które nie warto płacić wielkich pieniędzy ?PozdrawiamTomek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 4 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2009 WitamNiestety nie miałem mozliwości odsłuchu wyższego modelu.20 tyś.to dla mnie za dużo.Może kiedyś?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts