Błażej Pietrzak Napisano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2020 Słyszałem ten drugi ale 3020 nigdy. Jeśli ktoś z Was miał możliwość odsłuchu jednego i drugiego to bardzo proszę o kilka słów refleksji. Przy okazji, życzę wszystkim wszystkiego dobrego z okazji świąt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał1970 Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 NAD 3220PE brzmi bardziej równo niż 3020. Nie jest tak bardzo nastawiony na "mizianie" ucha a raczej na wierny przekaz. Wydaje mi się bardziej uniwersalny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błażej Pietrzak Napisano 26 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2020 Witam...temat długo wisiał, ale jak to mówią: Cierpliwość popłaca... Mam właśnie 3220PE uratowanego od niebytu i brzmi całkiem fajnie ... z kilku wzmacniaczy jakie próbowałem na moich kolumnach jak do tej pory najbardziej mi się podoba - fajny środek , szczególnie w solówkach na gitarze (rock i blues)... Jeśli chodzi o perkusję która schodzi z racji swojej budowy ma i bas i wysokie to te wysokie są lepsze... bas nie ma aż takiej naturalności jak w odsłuchu tego instrumentu na żywo... Zwiększyłem trochę pojemność filtrów i może to wpłynęło negatywnie ... dzięki za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts