pavelm6 Napisano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2020 Witam. Poszukuję głośników do komputera ale chciałbym je również podłączyć do TV lub posłuchać muzyki z telefonu (bluetooth). Zależy mi na mocnym basie i również żeby wizualnie głośniki dobrze wyglądały. Zastanawiam się nad Edifier 2.1 S350DB chociaż niektórzy mówią że to przesada kupować takie głośniki do słuchania słabej jakości mp3/bt/youtuba. Co o tym sądzicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5k7 Napisano 24 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2020 Dnia 16.04.2020 o 03:57, pavelm6 napisał: Witam. Poszukuję głośników do komputera ale chciałbym je również podłączyć do TV lub posłuchać muzyki z telefonu (bluetooth). Zależy mi na mocnym basie i również żeby wizualnie głośniki dobrze wyglądały. Zastanawiam się nad Edifier 2.1 S350DB chociaż niektórzy mówią że to przesada kupować takie głośniki do słuchania słabej jakości mp3/bt/youtuba. Co o tym sądzicie? Ogolnie na poczatek zabawy z audio sa dosyć fajne. Sam mialem podobne (bez bt)pod tv i do kompa. Wowczas byłem zadowolony i myśle ze rownież bedziesz. Ja swoje podarowałem rodzinie bo poszedlem w stronę bardziej profesjonalnych rozwiązań po 2 latach ich słuchania. Do dzisiaj działają i cieszą swoim graniem. A opinie typu ze do bt, youtube czy tv zbyt dobre mozesz potraktować za bezwartościowe i pozbawione sensu. Nie ma co sie nad tym zastanawiać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Audiofilka90 Napisano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2020 Miałam starszą wersję i była ok więc bez problemu powinna być satysfakcjonująca. 😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts