pavelm6 Napisano 16 kwietnia 2020 Napisano 16 kwietnia 2020 Witam. Poszukuję głośników do komputera ale chciałbym je również podłączyć do TV lub posłuchać muzyki z telefonu (bluetooth). Zależy mi na mocnym basie i również żeby wizualnie głośniki dobrze wyglądały. Zastanawiam się nad Edifier 2.1 S350DB chociaż niektórzy mówią że to przesada kupować takie głośniki do słuchania słabej jakości mp3/bt/youtuba. Co o tym sądzicie? Odpisz, cytując
5k7 Napisano 24 kwietnia 2020 Napisano 24 kwietnia 2020 Dnia 16.04.2020 o 03:57, pavelm6 napisał: Witam. Poszukuję głośników do komputera ale chciałbym je również podłączyć do TV lub posłuchać muzyki z telefonu (bluetooth). Zależy mi na mocnym basie i również żeby wizualnie głośniki dobrze wyglądały. Zastanawiam się nad Edifier 2.1 S350DB chociaż niektórzy mówią że to przesada kupować takie głośniki do słuchania słabej jakości mp3/bt/youtuba. Co o tym sądzicie? Ogolnie na poczatek zabawy z audio sa dosyć fajne. Sam mialem podobne (bez bt)pod tv i do kompa. Wowczas byłem zadowolony i myśle ze rownież bedziesz. Ja swoje podarowałem rodzinie bo poszedlem w stronę bardziej profesjonalnych rozwiązań po 2 latach ich słuchania. Do dzisiaj działają i cieszą swoim graniem. A opinie typu ze do bt, youtube czy tv zbyt dobre mozesz potraktować za bezwartościowe i pozbawione sensu. Nie ma co sie nad tym zastanawiać. Odpisz, cytując
Gość Audiofilka90 Napisano 27 kwietnia 2020 Napisano 27 kwietnia 2020 Miałam starszą wersję i była ok więc bez problemu powinna być satysfakcjonująca. 😃 Odpisz, cytując
Recommended Posts