Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam.

Poszukuję głośników do komputera ale chciałbym je również podłączyć do TV lub posłuchać muzyki z telefonu (bluetooth).  Zależy mi na mocnym basie i również żeby wizualnie głośniki dobrze wyglądały.

Zastanawiam się nad Edifier 2.1 S350DB chociaż niektórzy mówią że to przesada kupować takie głośniki do słuchania słabej jakości mp3/bt/youtuba. Co o tym sądzicie?

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 16.04.2020 o 03:57, pavelm6 napisał:

Witam.

Poszukuję głośników do komputera ale chciałbym je również podłączyć do TV lub posłuchać muzyki z telefonu (bluetooth).  Zależy mi na mocnym basie i również żeby wizualnie głośniki dobrze wyglądały.

Zastanawiam się nad Edifier 2.1 S350DB chociaż niektórzy mówią że to przesada kupować takie głośniki do słuchania słabej jakości mp3/bt/youtuba. Co o tym sądzicie?

Ogolnie na poczatek zabawy z audio sa dosyć fajne. Sam mialem podobne (bez bt)pod tv i do kompa. Wowczas byłem zadowolony i myśle ze rownież bedziesz. Ja swoje podarowałem rodzinie bo poszedlem w stronę bardziej profesjonalnych rozwiązań po 2 latach ich słuchania. Do dzisiaj działają i cieszą swoim graniem.

A opinie typu ze do bt, youtube czy tv zbyt dobre mozesz potraktować za bezwartościowe i pozbawione sensu. Nie ma co sie nad tym zastanawiać.

Gość Audiofilka90
Napisano

Miałam starszą wersję i była ok więc bez problemu powinna być satysfakcjonująca. 😃