dagdan Napisano 4 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2009 witajcie mam problem z kinem domowym samsunga HT-Z310 otoz ogladajac cyfrowy polsat z glosnikow tylnych bardziej zauwazalne niz z przednich jest zniekształacony jakby komputerowy,mechaniczny głos.Co moze byc powodem?dodam ze spawdziłem i ogladajac film na dvd nie slychac tych zniekształcen na glosnikach.Czy one (tylne satelity)powinny wogole działac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 5 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2009 Konfiguracja parametrów wyjścia dekodera, podaj co tam możesz ustawić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagdan Napisano 5 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2009 Cytat Konfiguracja parametrów wyjścia dekodera, podaj co tam możesz ustawić? .bass wielkie dzieki za chec pomocy Konfiguracaj parametrow wyjscia dekodera prosze powiec mi bo sie nie znam jak tam CI to opisac ,powiedziec gdzie mam tego szukac? na panelu tylnym cyfrowego polsatu dekoder Echostar Dsb-717 1 wejscie(euro-tv) i 2 wejscie(vcr) wyjscie Audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts